Bliv inspireret og udfordret

Vi leverer en månedlig oplevelseskasse sammensat af vores kok Jonas, lige til din hoveddør fuld af unikke ingredienser, teknikker og udstyr. Sammen med os får du lov at udforske det store univers omkring madlavning. Alt sammen præsenteret af de bedste producenter vi kan finde, verdenen over. Hver måned modtager du en kasse med 5-9 unikke produkter, som alle kan bruges i dit køkken med det samme. I kassen ligger altid vores månedlige magasin, som beskriver månedens produkter og giver inspiration til brug.

Vores kok sammensætter en månedlig inspirations box til dig


Vores koncept er simpelt. Vi sammensætter en månedlig box med de lækreste varer vi kan finde. Varerne bliver valgt af vores helt egen kok, som i samarbejde med branchens bedste leverandører, sammensætter vi en månedlig inspirations box. Hver box du vil være lavet omkring en tematik. Du vil modtage varer som vil tage din madlavning til det næste niveau. Hvis du ikke er så vant til at være i køkkenet, så fortvivl ikke, du vil sammen med din Gastrobox modtage et lækkert magasin hvor der vil være opskrifter til alle varerne, lavet af vores kok Jonas, samt historier fra producenterne.

Det nemmeste medlemskab overhovedet


Vi vil gerne gøre det så simpelt og nemt for dig at være en del af Gastrobox. Den 20. i hver måned modtager din en email om du vil pause eller annullere dit medlemskab, om du har skiftet adresse, eller om du vil tilsætte tidligere favorit produkter til din Gastrobox.

30% af vores nuværende medlemmer tilsætter tidligere favoritter til en min. 20% rabat af hvad de ville koste andre steder.

Modtag og nyd


Se frem til at modtage en månedlig Gastrobox, som vi lover dig vil inspirere dig, udfordre dine smagsløg, introducere dig for nye opskrifter, samt give dig en tiltrængt baggrunds historie om de producenter vi har valgt og hvorfor vi synes denne vare er noget helt specielt. Og fortvivl ej hvis der er et produkt der ikke lige falder i din smag, så har du meget nemt en værtgave til næste gang du skal på besøg hos vennerne.