Inspiration på abonnement til madelskeren

Om Gastrobox

Vi leverer en månedlig oplevelseskasse, lige til din hoveddør fuld af unikke ingredienser, teknikker og udstyr. Sammen med os får du lov at udforske det store univers omkring madlavning. Alt sammen præsenteret af de bedste producenter vi kan finde, verdenen over. 
Hos os er der ingen færdigretter eller måltidskasser. Vi tæller hverken kalorier eller lover mad på 30 minutter. Vi er for dig, der gerne vil bruge mere tid på fordybelse i køkkenet.
Hver måned modtager du en kasse med 5-9 unikke produkter, som alle kan bruges i dit køkken med det samme. I kassen ligger altid vores månedlige magasin, som beskriver månedens produkter og giver inspiration til brug.
Et medlemskab i vores madklub koster 275 kr. hver måned inkl. fragt, og bliver automatisk opkrævet på dit betalingskort. Du kan altid opsige dit medlemskab, og du kan altid sætte det på pause. Vi har faktisk gjort det så nemt for dig, at du får en mail den 20 i hvert måned, hvor du kan beslutte om du vil melde dig ud eller tage en pause fra Gastrobox. Nemmere bliver det ikke.

Om Gastrobox magasinet

I din Gastrobox, vil månedens Gastrobox-magasin altid medfølge. Her skriver vi om månedens producenter, og om deres passion for netop deres produkt. Det er også her vi deler fif og ideer til hvordan produkterne kan bruges, ligesom vi altid vil dele vores bedste ideer på gode opskrifter med produkterne.