Jesper Amsinck: "Livet er for kort til kedelig mad og dårlige vine"

Jesper er drivkraften i det nye Gastrobox siden september 2021. Han glæder sig til at fortsætte rejsen og udviklingen i Gastrobox og ikke mindst – fortsætte med at give jer en masse spændende oplevelser i køkkenet. Hvor I forhåbentlig vil blive inspireret, overrasket og måske til tider udfordret på enten smage eller sammensætninger.

Jesper har en travl hverdag – men det er madlavningen der får hans puls ned i hjemmekøkkenet. Han brænder ikke for et specielt køkken, land eller dyreart – men tit for enkeltheden med gode råvarer og lige ”den” specielle sammensætning der giver det sidste.

Jesper startede i lære som kok i SAS Restauranter i Lufthavnen, da han var 16 år. Derefter gik rejsen til Frankrig hvor han arbejdede på restaurant Olssons. Hjemme i Danmark igen arbejdede han i 5 år indenfor kokkefaget hvorefter han tog en lederuddannelse og nu i mange år har beskæftiget sig med Logistik indenfor flere brancher. Jesper har tidligere haft sin egen vinimport – da dette ligesom mad også er hans store passion.

Jespers familie og venner nyder altid godt af hans søgen efter nye og spændende retter – de fleste venner har som ham selv den store passion for: mad og derfor er han også ophavsmand for flere mad- og tapasgrupper i hans nære omgangskreds.

Jesper glæder sig til at gå på yderligere opdagelser i madens verden. Og udvælge lækre råvarer både i Danmark og i udlandet for fortsat hver måned at kunne overraske jer.