Beløn dine medarbejdere med en Gastrobox

En Gastrobox efter din smag

Vi sammensætter en Gastrobox baseret på jeres ønsker. Vi har et stort netværk af partnere, så vi kan sammensætte en Gastrobox præcist efter jeres smag, om det er italienske, danske, franske, eller japanske produkter.


I samarbejde med en professionel kok

Gastrobox kokken Jonas vil kunne lave de lækreste opskrifter specifikt til jeres medarbejdere. Vi har også muligheden for at vi filmer opskrifterne, så jeres medarbejdere kan få råd undervejs af en professionel kok.

Et magasin med opskrifter

Vi tilbyder også at lave et magasin med opskrifter, historier om producenterne og produkterne, så dine medarbejdere altid ved hvor produkterne kommer fra og hvordan de skal bruges. I magasinet kan vi også skrive en hilsen eller et budskab fra jeres firma.


Vi leverer i hele Danmark

Vi leverer gerne hjem til dine medarbejdere eller til jeres arbejdsplads. Vi gør det lige præcist som i vil have det.


Hvordan foregår det?

Hvis du er interesseret i at sende en Gastrobox til dine medarbejdere, så tager vi først en indledende dialog, hvor vi gerne vil forstå anledningen, samt hvis du har specifikke ønsker til produkter, magasin, opskrifter osv.

Vi bliver enige om leveringstidspunkt, budget og detaljer i synes er vigtige. Alt kan laves præcist som i ønsker det, om i vil have jeres logo på kassen eller i jeres firma farver, så kan vi klare det.

Baseret på vores dialog om jeres ønsker, sammensætter vi et forslag til indholdet i Gastroboxen, samt et magasin med opskrifter m.m. I godkender foreslaget, eller vi bytter varerne ud indtil i er 100% tilfredse.

Herefter pakker vi jeres Gastrobox, med jeres hilsner, magasin, link til video materiale (hvis ønskes) og afsender enten direkte til jeres medarbejdere, eller til jeres kontor.

 

Vil du høre mere om hvordan vi kan sammensætte en Gastrobox efter dine behov?

Få et uforpligtende tilbud, eller kontakt os hvis du har nogen spørgsmål kontakt@gastrobox.dk

Value is required
Thank you!