Opskrifter RSS



Rød karry med kylling

Denne opskrift er fra Januar-boxen hvor vi havde streetfood tema. Denne opskrift bliver lidt mere speciel hvis man har lidt gastrik til lige at give retten den ekstra kant.   Opskrift til 4 personer   Ingredienser: - 300 g kyllingebryst - 3 ds kokosmælk - 1 dl kondenseret mælk eller fløde - 5 stk kaffir limeblade - 3 - 4 spsk fiskesauce - 1 spsk gastrik - 1 dl basilikum blade, gerne thailandske - 100 g broccoli  - 100 g sukkerærter - 100 g gulerødder - 100 g pebersnacks - 2-3 spsk rød karry fra Mandala Organic - 2 stængel citrongræs - 2 tsk frisk hakket galangalrod - 1-2 tsk Vild Ild Serano Chili   Fremgangsmåde: Kom kokosmælk, kondenseret mælk eller...

Fortsæt med at læse



Burger sliders a la Gastrobox

Denne opskrift er fra Januar-boxen hvor vi havde streetfood tema. Det gode ved sliders er at du kan være virkelig kreativ og prøve mange forskellige udgaver. Her er tre udgaver, som du klart skal prøve!   Opskrift til 4 personer:   Ingredienser: - 60 g bacon i skiver - 4 spsk. trøffel creme med vilde svampe - 8 marzano tomater - 200 g pulled Pork - 200 g hakket oksekød - 200 g hakket kalv og flæsk - 12 slider (lille burgerbolle) - 1 avocado - 100 g ananas salsa Vera Mexicana - 3 skiver cheddar - 40 g blue Cheese - 30 g tortilla chips - 1 hjertesalat   Trøffel Bacon Slider: Mix hakket oksekød med hakket kalv og flæsk....

Fortsæt med at læse



Dampede bao med nakkefilet

Denne opskrift er fra Januar-boxen hvor vi havde streetfood tema. Hvis man har mod på at lave sine egne bao, så er dette en opskrift der godt kan slå benene væk under ens partner.    Opskrift til 4 personer.   Ingredienser: Dej til bao - 2 dl vand - 10 g gær - 1 spsk Sukker - 50 g smør - 1 tsk salt - 400 g hvedemel   Nakkekoteletter og marinade - 300 g nakkekoteletter - 2 spsk fishsauce - 1 tsk rørsukker - 1 spsk hoisin sauce - 1 spsk ingefær - 2 fed hvidløg - 1 tsk rød karry fra Mandala Organic - 1 limesaft   Tilbehør/fyld - 1 håndfuld frisk koriander, eller bredbladet persille - 2 gulerødder...

Fortsæt med at læse



Tom Yum suppe

Denne opskrift er fra Januar-boxen hvor vi havde streetfood tema. Det er en opskrift der virkelig kan varme en op en kold vinteraften. Yum yum yum!   Opskrift til 4 personer.   Ingredienser: - 1 l grøntsagsbouillon - 1-2 spsk rød karry fra Mandala Organic - 150 g champignon - 150 g tigerrejer - 5 skalotteløg i tynde både - 2 fed hvidløg - 1 stængel citrongræs - 3 kaffirblade - 1 spsk galangarod - 1 spsk ingefær - 1 tsk rørsukker - 2 spsk fishsauce - 2 rød chili - 5 marzano tomater - 1 limesaft - 1 evt. dl kokosmælk   Til servering: 2 finhakket forårsløg 1 håndfuld frisk koriander   Fremgangsmåde: Steg skalotteløg, hvidløg, chili, galangal og...

Fortsæt med at læse